Verloren bestanden

Door het intensieve gebruik van onze computer vandaag de dag, gebeurt het ons allemaal wel eens: u kunt dat ene bepaalde bestand niet meer vinden! Net nu u het nodig heeft is het nergens te vinden. Zou u het verwijderd hebben? Heeft u (ooit) een back-up gemaakt van uw belangrijke bestanden? Service Center de Punder helpt u bij het zoeken naar verloren bestanden.

Verwijderen en de prullenbak

Iedereen heeft het weleens gehad, u drukt net even te snel op de 'Ja' knop en weg is het bestand. De prullenbak biedt nog een vangnet, maar u zal zien wanneer het echt belangrijk is, gaat natuurlijk alles mis. (Wet van Murphy). Ook het per ongeluk te snel legen van de prullenbak is iedereen vast wel eens overkomen.

De vraag is dan natuurlijk, is het bestand nu echt weg? Hier kan helaas niet direct met ja of nee op geantwoord worden. Service Center de Punder heeft een aantal manieren en programma's om op uw aanwijzing te zoeken naar de verloren bestanden en indien ze nog bestaan zullen wij die vinden en terughalen.


Hoe te handelen bij het foutief verwijderen om de kans op herstel te vergroten:

  1. Geen paniek;
  2. Start geen nieuwe programma's;
  3. Sluit geen programma's af;
  4. Verbreek internetverbindingen en netwerkkabels;
  5. Stop met het gebruiken van de computer, maar laat deze wel aanstaan;
  6. Raadpleeg een expert, bijvoorbeeld Service Center de Punder op 0113-404221.

 

Defecte Harde schijven (HDD)

Harde schijven zijn een van de meest voorkomende hardware problemen in een computer of laptop. De reden hiervoor is dat deze schijven onderdeel uitmaken van de groep bewegende of 'draaiende' delen. Door de fysieke beweging treed slijtage en warmteontwikkeling op. Als u daarnaast bijvoorbeeld uw laptop iets te hard op de tafel plaatst terwijl de harde schijf net bezig is, loopt u het risico op beschadiging.

Is uw harde schijf eenmaal defect, dan loopt uw computer vast en zal niet meer opnieuw opstarten. Vaak maakt een defecte harde schijf alleen nog maar een klikkend geluid.

Hoe te handelen bij een defecte harde schijf:

1.Geen paniek;
2.Probeer niet allerlei trucjes uit op de schijf, die o.a. op internet te vinden zijn. Dit verkleint de data-herstelkansen.
3.Kijk uit met dure data-recovery bedrijven, vraag u af of de data op de schijf de kosten rechtvaardigen.
4.Raadpleeg een expert, bijvoorbeeld Service Center de Punder op 0113-404221.

 

De voordelen van Service Center de Punder op een rij:
  • Snelle en duidelijke analyse van het probleem.
  • Indien mogelijk reparatie, anders vervanging met hoogwaardige onderdelen.
  • Reparatie/vervanging aan huis of op de werkplaats.
  • Geen oplossing? U betaald dan alleen de onderzoekskosten € 24,99
Deel dit...