Het gebruik van e-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar als uw verzonden e-mails niet aankomen of u ontvangt die belangrijke e-mails niet, dan is dat erg vervelend. Ook het instellen van e-mail software kan soms een hele puzzel zijn. Of loopt u klem tijdens het overstappen naar een andere e-mail provider? Service Center de Punder is de oplossing voor al uw e-mail problemen!

Wij ondersteunen onder andere Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird en allerlei vormen van webmail zoals Google Mail (Gmail) en Outlook.com (voorheen Hotmail).

Spam

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten. Spam is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Meestal wordt er met deze term ongewenste e-mail bedoeld, maar ook ongewenste reclameboodschappen op websites (o.a. fora) vallen onder spam. Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van mensen of organisaties om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie doordat een bericht wordt gestuurd aan een groep die zeer veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is of niet. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.

Goede e-mail providers hebben geavanceerde spam-filters die veel spam tegenhouden nog voor het uw computer bereikt. Ontvangt u desondanks toch nog veel spam? Bel dan Service Center de Punder op (0113-404221) of mail ons op (helpdesk@service-center.nl) en maak korte metten met spam.

 

De voordelen van Service Center de Punder op een rij:
  • Snelle en duidelijke analyse van het probleem.
  • Indien mogelijk reparatie, anders vervanging met hoogwaardige onderdelen.
  • Reparatie/vervanging aan huis of op de werkplaats.
  • Geen oplossing? U betaald dan alleen de onderzoekskosten € 24,99
Deel dit...