Of u nu regelmatig of slechts sporadisch gebruik maakt van uw computer, u wilt wel dat deze goed functioneert. Als de computer er dan ineens mee ophoudt is dat natuurlijk erg vervelend. Service Center de Punder staat voor u klaar met eerste hulp bij een computerdefect.

Wilt uw computer of laptop niet meer opstarten? Of hoort u slechts enkele piepjes bij het inschakelen?

Meestal is er dan een onderdeel van uw computer defect. Vooral de draaiende delen, zoals de harde schijf of een ventilator, gaan vaak als eerste defect. Uw computer kan na vakkundige reparatie of vervanging van het defecte onderdeel weer een hele tijd mee. Wij stellen vast welke onderdelen defect zijn en geven u een indicatie van de kosten voor reparatie of vervanging.

Komt er een vreemd geluid uit de computerkast of laptop? Of geeft uw computer bij het opstarten een zogenaamde S.M.A.R.T. waarschuwing?

Dit kan wijzen op een onderdeel dat ieder moment kapot kan gaan. Wacht niet tot het te laat is, u riskeert het verliezen van uw opgeslagen gegevens. Wij analyseren het probleem en geven u direct advies over de te ondernemen actie.
Soms volstaat alleen een professionele reiniging van uw computer of laptop.

De voordelen van Service Center de Punder op een rij:
  • Snelle en duidelijke analyse van het probleem.
  • Indien mogelijk reparatie, anders vervanging met hoogwaardige onderdelen.
  • Reparatie/vervanging aan huis of op de werkplaats.
  • Geen oplossing? U betaald dan alleen de onderzoekskosten € 24,99
Deel dit...