Computer reiniging

Het computergebruik in huis groeit nog steeds en computers en laptops staan daardoor steeds vaker en langer aan. Ze verzamelen tijdens dat gebruik een aanzienlijke hoeveelheid stof en vuil. Het periodiek laten schoonmaken van uw computer verlengt de levensduur aanzienlijk en verbetert de prestaties. Na een jaar van dagelijks gebruik kan de hoeveelheid stof in een computer of laptop zelfs voor problemen gaan zorgen.

Een computer of laptop zuigt lucht aan om de onderdelen te koelen en is dus in feite een soort stofzuiger. Zeker indien u een huisdier heeft is het verstandig de computer ieder jaar te laten reinigen.

Het reinigen is een specialistische klus, een doe-het-zelf aanpak raden wij af! Het risico op schade is vrij groot zonder de juiste gereedschappen. Service Center de Punder verwijdert het stof met behulp van een speciaal milieuvriendelijk gas en andere gereedschappen.

 
De voordelen van Service Center de Punder op een rij:
  • Grondige en veilige reiniging van uw computer.
  • Indien mogelijk reparatie, anders vervanging met hoogwaardige onderdelen.
  • Reiniging alleen op werkplaats. (doormiddel van hoogwaardige reiniging. 

 

Wat kost computer reiniging?

Voor de vaste prijs van €40 per computer maken wij uw computer of laptop grondig schoon in onze werkplaats. Heeft u binnen een maand nog een ander product om schoon te laten maken dan betaald u voor dat product € 30,-

Afspraak maken met Service Center de Punder

Bel met 0113-404221 voor een afspraak.
U kunt ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, een afspraak maken via ons afsprakenformulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Deel dit...