Back-up

Ongetwijfeld bijna het ergste wat u kan overkomen: uw harde schijf of ander opslagmedium gaat kapot of een virus beschadigd uw systeem en u kunt niet meer bij uw persoonlijke gegevens. Uw e-mail, documenten, familiefoto's, filmpjes van de (klein-) kinderen, enz. krijgt u misschien nooit meer terug! "Had ik maar een back-up gemaakt" is vaak de reactie van de gedupeerde gebruiker, maar helaas is het dan vaak te laat.

Niet kostbaar of ingewikkeld

Het maken en onderhouden van back-ups hoeft tegenwoordig helemaal niet moeilijk of kostbaar meer te zijn. Zo kunt u er voor kiezen om zelf een back-up te maken op een verwijderbaar medium. Denk hierbij aan draagbare schijven, USB geheugensticks, etc.

Een andere mogelijkheid is het nemen van een abonnement op een online back-up systeem. Met zo'n systeem wordt er periodiek of soms zelfs continue een back-up gemaakt van uw bestanden en deze worden vervolgens via een beveiligde verbinding verstuurd naar een datacentrum. Zo'n datacentrum is zeer goed beveiligd om er voor te zorgen dat alleen u bij uw gegevens kunt komen. Wanneer u bepaalde gegevens verliest door een computercrash, brand of diefstal, kunt u via uw online kopie de gegevens weer terugkrijgen.

 
De voordelen van Service Center de Punder op een rij:
  • Snelle en grondige installatie van bekroonde back-up software.
  • Installatie op afstand mogelijk, u betaald via iDeal en de installatie wordt direct uitgevoerd.
  • Installatie aan huis of in de werkplaats mogelijk.
  • Productondersteuning door Service Center de Punder.
  • Geen oplossing? U betaald dan alleen de onderzoekskosten € 24,99
Deel dit...